Da mor blev sej(ere)

Ja…… og så skete det så alligevel.
Mor med på moden, mor som en del af flokken, mor som ikke helt fatter hat af det men Elias er jo helt vild.

Pokémon

Som mit tidligere blogindlæg om Pokémon indikerede er Elias og Teis super begejstrede for Pokémon Go. Nu er mor her sgu hoppet med på moden og har hentet Pokémon Go, så hvis man nu f.eks. ikke helt får de der kilometer i benene som man burde. Ja, så kan man da gå en tur med sine børn for at fange en pokémon eller to. Slut med dårlige undskyldinger som man siger.

Jeg fatter hat af det, så det er jo meget heldigt min nørdede kæreste og nørdede søn kan fortælle, forklare og hjælpe helt vildt meget. (og overtage telefonen for mig ind imellem) jeg er sgu nok bare lidt bedre til sociale medier, frem for de der spil.

Liam har ikke sin egen telefon (endnu) så nu kan han så låne min telefon når de skal ud og raid, samle pokémon eller lign.
Så kan jeg få lidt tosomhed med Keylah når de allesammen er her.

WIN WIN WIN

Spiller du Pokémon?
– I tilfælde af du gør, kan vi jo blive venner. (HAHAHA)

Skriv et svar