Hvis er hvis?

Er jeg den eneste der elsker små overraskelser i form af slik i mine pakker?

REKLAME
Dette indlæg er sponsoreret af byhappyme.dk

De fleste småbørnsforældre kender til det. sutten der ikke lige er at finde. Hov, der var den….. Eller? Hvis sut er det?

HELDIGVIS er det blevet super nemt, og hurtigt at bestille sutter med barnets navn på. Man slipper for at stå i den situation hvor sutten ligner den sut de 4 andre børn også har. Og ALLE kan kende forskel, ihvertfald hvis man har et barn der har et unikt navn.

Keylah har et rigtig stort suttebehov, og derfor er det rart at hun gider at tage sut. Vi har heldigvis ikke det problem endnu, med at sutten forsvinder blandt andre børns sutter. Mon ikke det kommer når hun skal starte i institution?
Alligevel har Keylah både fået Bibs Supreme, Philips Avent de helt standart, samt Ultra Soft, alle symmetrisk i silikone med sit navn på.

Personligt har jeg altid haft bedst erfaring med Philips Avent sutterne, dem har begge drenge også brugt, og det var også Avent Keylah tog først. Dog føler jeg ikke at Philips Avent følger med på markedet, ihvertfald ikke farvemæssigt. Sutterne har ikke ændret farve siden jeg købte dem første gang for 11 år siden. Selvfølgelig ud over jeg nu har skiftet drengefarverne ud med tøsefarver.
De støvede farver er blevet super populært, og det savner jeg egentligt lidt hos Avent sutterne, til gengæld elsker jeg virkelig farven på Bibs sutterne.

Udover fordelen ved at få sat navn på er at man har mulighed for at få en lille figur på, jeg valgte en krone til to af de i alt 7 sutter Keylah har fået. Kronen kan man vælge at lade gå igen på samtlige af barnet ting, så hvis barnet ikke kan genkende sit navn (pga. alder) så kan det f.eks genkende sin jakke, madkasse eller lignende, ud fra den pågældende figur man også har valgt til både sutter og navnemærker.

Udover du kan bestille sutter med navn hos byhappyme.dk, tilbyder de også navnemærker som jeg lige nævnte, gavepakker, bamser, legetøj, suttetilbehør med navn, samt bestik hvor det også er muligt at få navn på. Så kan man hurtigt få sig helgradere til sit barn.

Jeg bestilte 09:35, jeg valgte DAO som levering. Klokken 02:29 var pakket blevet sat foran min hoveddør. Så der er altså gået under 24 timer fra bestilling, til levering.
I tilfælde af at man har glemt at bestille f.eks. navnemærker lige inden vuggestue/dagplejestart så kan man gøre det i sidste øjeblik, uden at skulle vente i dagevis på at få dem leveret.

Hvis der er noget jeg elsker, så er det hurtigt leverance af mine pakker.

Har i problemer med at kunne genkende tøj eller sutter hjemme hos jer?

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar