Forkælelse hos Sephora

REKLAME

Momster som er den platform jeg har min blog hos, har arbejdet på noget helt fantastisk til fordel for både du og jeg. Det betyder at jeg lige nu kan forkæle dig, med en super lækker rabatkode til Sephora.

Momster har indgået et eksklusivt samarbejde, til fordel for os der blogger hos momster.dk og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer os alle.
Det kommer også til at betyde for dig, at jeg i fremtiden kommer til at kunne tilbyde dig som læser unikke rabatkoder.

Forkælelse

Især mødre glemmer ofte os selv, jeg har kan måske tælle på en hånd hvor mange gange jeg har haft mascara på siden jeg fødte Keylah. Jeg er ikke den store make-up bruger, det erkender jeg. Men for mig er det super vigtigt at have en god mascara, fordi at jeg har korte og kedelige vipper.

En mascara der giver fylde, og en god længde er et MUST HAVE for mit vedkomne. I øjeblikket har Sephora intet mindre end 131 mascara online.
Hvilken er din favorit?

Lige nu sparer du hele 15% hos Sephora med rabatkoden.

Sephora

Kode: Momster15

*Koden gælder frem til den 28 november 2019
Kan ikke kombineres med andre kampagner.

Husk at forkæl dig selv, du fortjener det mami.

Skriv et svar