Pokémon

Dette indlæg indeholder reklame for Pokémon i samarbejde med Momstertest.

Hvis der er noget der fylder meget her hjemme hos os, så tror jeg faktisk at Pokémon står øverst på listen.

Pokémon er for alvor blevet populær igen, og du kan mere eller mindre købe alt med Pokémon efterhånden. Efter den nye film Detective Pikachu er der kommet en masse nyt legetøj på banen fra Pokémon. Drengene her hjemme ELSKER, elsker, elsker Pokémon. Så hvad er mere oplagt end at teste Pokémon?

Mewtwo…. Jeg vælger dig

Når jeg tænker Pokémon kommer jeg hurtigt til at synge fra da Pokémon var populært hos mig selv. Når jeg render og siger Mewtwo, Eevee eller Pikachu.. jeg vælger dig, kan jeg ikke helt lade være at grine for det er sgu egentligt sjovt. Det som der var populært hos mig som barn, kommer ind for at blive så populært igen hos mine børn.

Drengene har haft nogle hyggelige stunder, hvor de har leget imod hinanden med de forskellige Pokémon figurer de har fået tilsendt.

Mewtwo som er Liam’s favorit, så den fik han selvfølgelig lynhurtigt valgt. Elias valgt Psyduck, fordi det er blandt hans favoritter. Og så “kæmper” de imod hinanden.

Da vi så Pokémon filmen Detective Pikachu var Psyduck en af dem vi morede os mest over. I forbindelse med at jeg delte vores Pokémon billede på instagram, blev jeg også ret hurtigt spurgt, om vi havde set filmen. Selvfølgelig har vi set filmen, det ville jo næsten være jordens undergang andet.

Ny sengemakker

Pikachu er blevet fast inventar i Liam’s seng, og helst med Pokémon sengetøjet også. Liam er super glad for Pikachu bamsen som han fik tilsendt. I tilfælde af man skulle være i tvivl, synes jeg billedet viser han begejstring meget godt.

Liam har ikke altid helt gode dage når han skal i seng, han har en tendens til at overtænke tingene nogle gange. Og når han så endelig skal i seng, så kan hele verden godt styrte sammen omkring ham. Så nogle dage har han lige brug for en ekstra krammer, et ekstra kys eller 3x ekstra du skal altså sove nu skat. Her hjælper det at han har en ting at sove med, som så nu er blevet Pikachu.

Ønskesedlen

Vi her hjemme vil mene at dette er en perfekt julegave til Pokémon elskeren. Både bamsen og figurerne er super oplagt at overraske ungerne med under juletræet i år. Både mine drenge og min søsters dreng på 6, ønsker sig mere eller mindre alt hvad der har med Pokémon at gøre.

Personligt mener jeg ikke kortene er særlig fede at få i gave, der ville jeg (hvis jeg var et barn) nok fortrække figurerne. Der er i øvrigt mange andre end lige den vi har fået tilsendt. Det samme gælder bamserne, måske jeg faktisk ville ønske mig en bamse, jeg kunne ta’ med overalt. (hvis jeg var barn)

Pikachu bamsen koster 149.- og kan købes HÉR
Figurerne koster 299,- og kan købes HÉR

Pokemon er et kæmpestort univers, og når man kigger her inde så kan man jo nærmest umuligt følge med.

Pokémon Go

Bonus information når nu vi alligevel snakker Pokémon.

Min kæreste, min 31 årige husband-to-be-someday han leger stadig med Pokémon, bare fra sin smartphone i stedet. Nogle gange er han tilmeld ude at gå med folk i nabolaget, eller ungerne for at fange Pokémon eller for at Raid. Er medlem at forskellige grupper hvor man aftaler at mødes for at Raid. Tror det er det man kalder dedikeret Pokémon lover.

Mon Elias og Teis nogensinde er hjemme, når vi er flyttet ind i vores nye hjem?

Hvor meget fylder Pokémon hjemme hos jer?

Snart vil du kunne finde en uddybende anmeldelse Pokémon af på Momstertest, her vil tre forskellige skønne mødre give hver deres samlede vurdering af det nye legetøj fra Pokémon. Hop over og læs med.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar