Det er smART

Liam i gang med smART pixelator

Dette indlæg indeholder reklame for Pixelator i samarbejde med Momstertest.

Pixelator er nytænkning af de populære klassiske perleplader. Med vores generation af børn, skal der hele tiden modernisering til hvis man skal kunne følge med udviklingen på markedet især hos børn.

Enheden fortæller nu, at vi skal sætte SD-kortet i.

smART pixelator er den nye generation indenfor perleplader. Man kan med sin smartphone hente en gratis app og forvandle sine egne billeder til 32 pixels. Børnene kan nu lave et perlebillede af et hvilket som helst billede fra telefonen. Der medfølger et SD-kort med i kassen, og derfor kan man også “bare” lave motiver derfra.

Hvordan så det, tænker du måske?
Pixelator enheden har diodelys, det gør at motivet du skal lave lyser op i farver. Herfra kan barnet lave lige præcis den figur som lyser op, og barnet ved lige præcis hvilke farver der skal bruges. Enheden kan både bruges “trådløs” ved at indsætte batterier i, eller den kan kobles til strøm da der er adapter med til enheden.

Du vælger selv via knapperne på enheden, om det skal være den nemme udgave, eller om du vil ha’ en lidt sværere udgave til perlerne inden du går igang. Når du har besluttet dig, så skal du faktisk bare sætte perlerne på pladen, og til sidst kan du stryge, som du gør med den klassiske perleplade.

Ud over pixelatorenheden har vi også testet stifterne. Det er egentligt samme funktion som med perler, det er bare en stift i stedet for en perle der skal på pladen. Pladen har så huller i stedet for, så stifterne kan sidde fast. Den kan også kobles på enheden, så man også kan lave figurer på denne.

smART pixelator stiftplade

Liam har i frihånd lavet et monster, en papegøje og skrevet hans navn med hvid da det skal indikere skyer. Den blå linje er himlen, og den sorte/orange linje er buret til papegøjen, så monsteret ikke tager papegøjen. Du kan altså som Liam, lave lige præcis det du har lyst til. Er fantasien kreativ, er det bare med at få det ned på pladen.

Liam er ved at fortælle at det her er himlen, og de hvide viser hans navn, men at det faktisk også er skyer.

Liam synes det er rigtig sjovt at lave perler på denne måde, også fordi det er en anderledes måde at lave perler på. Elias har kort lige kigget på det, tændt enheden, men det fangede ikke rigtig ham. Men jeg tror meget det afhænger af hvilke interesser man har, Elias vil meget hellere være kreativ med en pen i hånden.

smART sælges hos panduro hobby lige HER.
Det store sæt indeholder en smART Pixelator (enheden), 1300 perler, perleapplikator, arbejdsplade, strygepapir, SD-kort med 50 design, og en AC-adapter sættet koster 599.-
Stiftpladesættet indeholder 2000 stifter, ramme, stativ og en stiftplade, sættet koster 99,95.-

Jeg vil uden tvivl mene at det er et populært julegave hit hos de kreative børn. Så hvis man er i tvivl om hvad julegaven til de kreative unger skal være, så vil det her være en oplagt mulighed.

Slip tabletten og mobilen, og sæt tid af med det aller dyrebareste. Man kan jo som forældre hive de klassiske perleplader frem, mens de yngre får lov at bruge pixelart. Drengene her hjemme, synes at det er sjovt at deres mor som jo ikke er “gammel” alligevel er “gammel” fordi nogle af de ting så som jeg lavede da jeg var yngre, er “gammeldags” i følge dem.

Snart vil du kunne finde en uddybende anmeldelse af smART pixelator på Momstertest, her vil tre forskellige skønne mødre give hver deres samlede vurdering af smART pixelart. Hop over og læs med.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar