The name is…

Dagen før vi rundede 6 uger med vores lille smukke datter, blev hun døbt. Dagen hvor vi endelig offentligjorde navn, og fik vist hende frem.

Lørdag den 19.10.19 skulle vores datter døbes i Christianskirken i Aarhus Nord. Dåben har været planlagt længe, og det er helt underligt at sidde her en uge senere, og vide at alt arbejdet som der har været i forbindelse med barnedåben er overstået, slut og faktisk vellykket.

Flere smed kommentaren “wauw, det var godt nok hurtigt i skulle have hende døbt”. Og ja det var faktisk hurtigt, men kjolen skulle jo kunne passe. Dåbskjolen er en kjole både min mor, min moster, mine søskende, fætre/kusiner, drengene og jeg selv er blevet døbt i. Så den har ret stor betydning for mig.

Stolt mor og far til den yndigste lille pige

Navnet er…

De der følger med på min instagram, og de der kender mig og følger med på facebook ved allerede hvad hun hedder. Hun blev navnetgivet allerede hendes første leve uge, grunden til dette var at vi havde aftalt det med præsten. Navnet var ikke i det danske register, og skal derfor først godkendes. Det blev det dog også, og præsten havde også forsikret os om at det ikke skulle blive et problem at få det godkendt.

Men navnet på vores lille smukke pige er Keylah Emilie, vi er personligt selv, ret så vilde med navnet. Både fordi hun er den første i Danmark der hedder det på denne stave måde. Og når jeg kigger på hende, kunne jeg på ingen måde forstille mig et andet, eller bedre navn til hende.

Keylah Emilie – døbt 19.10.19

Keylah Emilie trives, hun er langbenet som sin mor. Hun smiler og snakker i stor stil, ligesom hendes far. Hun er på alle måder helt perfekt, og for pokker hvor er vi ALLESAMMEN bare helt vildt stolte af hende.

Jeg kunne forstille mig nogle kunne være interesseret i dåbsinspiration, så derfor vil jeg snart (regner jeg med) få lavet et indlæg her om….

1 comment / Add your comment below

  1. Hun er den smukkeste lille skabning med et tilhørende virkeligt smuk og fint navn! Stort tillykke med hende ♥️

Skriv et svar