Nem hverdag

Boller i karry, mums!

Reklame – Kokkens hverdagsmad i samarbejde med Momstertest

Vores dage er nogle gange mig alene med tre børn, andre gange kun to børn. Nogle dage er Teis her, andre dage er Teis her ikke. Maden er pt. aldrig klar til tiden. #spædbarnsmor

Siden lillesøster kom til verden, så har det altså ikke været helt nemt at tilpasse aftensmad til det retmæssige tidspunkt. Det retmæssige tidspunkt har været når kl. er 18:00, i rigtig mange år.

Det passer som regel altid med at lillesøster enten skal ammes, eller bare rigtig gerne vil være på armen. Jovist, jeg har da en strækviklen, og den har da tildels også virket. Men jeg ammer altså ikke i strækviklen.

Den lille pige der har vendt op og ned på vores hverdag.

Da vi fik lov at teste måltidskassen for Kokkens Hverdagsmad kunne det ikke passe meget bedre på mange områder. Mest af alt fordi vi skulle teste måltidskassen på mere eller mindre samme tidspunkt hvor lillesøster skulle melde ankomst. Hun lod vente på sig, så den første måltidskasse var hun ikke kommet til verden endnu.

leveret lige til døren, pakket forsvarligt og med is så maden forholder sig nedkølet.

Aftensmaden fra Kokkens Hverdagsmad er super nemt, og super overskueligt allerede fra det at du bestiller din kasse til at det bliver leveret.
Du bestemmer hvilken uge der passer dig bedst, og du bestemmer selv hvor kassen leveres på din adresse, så du slipper altså for at sidde og vente hele dagen på der kommer en og levere din måltidskasse.

Overskuelig hjemmeside, når du skal bestille din måltidskasse

Vælger du en fast aftale med Kokkens Hverdagsmad, får du leveret din måltidkasse helt kvit og frit. Hvis du vælger at få leveret en enkelt kasse koster det dig 65.-.

Er du alene mor eller far der har børnene i en 7/7 ordning, kan du vælge at få den leveret din måltidskasse f.eks. lige uger hvor du har børnene.
Det er jo på mange måder rigtig praktisk.

Så slipper i for det første for at handle, og for det andet slipper i for at stresse over aftensmaden. Er du ikke specielt god i køkkenet er det også et endnu større plus, for det her er så nemt at selv en 10 årig kan lave det.

Elias synes det var ret sjovt at hjælpe til.

Med måltidkassen får man altså bare langt større frihed, fordi det max tager 20 minutter at tilberede maden.
Det betyder netop man lige kan tage den ekstra gyngetur, eller man lige kan læse de ekstra sider i en bog.
Netop fordi jeres aftensmad ikke stjæler kvalitetstiden i hverdagen. Noget af det vi i en travl hverdag ofte mangler er den ekstra tid sammen med børnene. Fordi madlavning, fuldtidsjob, handle, hente børn osv. tager det meste af den tid, vi gerne vil nå at bruge sammen som familie.

Fordelen er at man jo selv bestemmer hvorvidt
der skal parmesan på toppen eller ej.

Jeg delte for nylig indlægget “overskud i hverdagen” her deler jeg min oplevelser af måltidskassen, samt en del praktisk information omkring måltidskassen.

Hvis du bestiller kan du bruge koden “bohnmascha@gmail.com” som giver dig 100.- i rabat. Og ellers er der mulighed for at du kan bestille 2 måltidskasser, og få den tredje gratis. Det kan du læse mere om lige HER. Det gælder dog kun hvis du er ny kunde, eller ikke har været kunde i 6 måneder.

Hvorfor vælge måltidskasse?
– Alt er nummeret, så du nemt kan dele det op og lægge det i køleskabet.
– Nem tilberedning. (alle kan hjælpe til)
– Tager max 20 minutter. (mere kvalitetstid)
– Smager overraskende godt.
– Varieret måltider.
– Overskuelig app, der guider dig igennem tilberedningen.

Det betyder som sagt for dig, at du har langt mere frihed og overskud i dagligdagen. Du har langt mere kvalitetstid med familien. Det nemme måltid mad, gør det muligt at inkludere ungerne under tilberedningen.
Og endnu bedre er at du slipper for at slæbe en masse vare til aftensmaden selv. Så win-win-win for børnene, mor og far.

Mere tid sammen, til alt det vi gerne vil lave.

Snart vil du kunne finde en uddybende anmeldelse af Kokkens hverdagsmad på Momstertest, her vil tre forskellige skønne mødre give hver deres samlede vurdering af måltidkassen. Hop over og læs med.

1 comment / Add your comment below

  1. Jeg mistænker at Momster og Kokkens hverdagsmad udspionerer 😬😏 De kasser faldt i hvert fald også helt HELT Perfekt her 🍂👌🏼

Skriv et svar