Cookies

Cookies og et iskoldt glas mælk kan altid redde dagen.

Alene duften af cookies er virkelig noget vi elsker hos os. Endnu bedre er de her cookies, og et glas iskold mælk. Jeg nappede sådan en omgang intet mindre end to gange igår.

Du skal bruge:

  • 120 g sukker
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • 140 g muscovadosukker
  • 140 g smør
  • 1 æg
  • 240 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk salt
  • 150 g mørk chokolade

How to

Først skal du tage sukker, vaniljesukker, muscovadosukker og smør og piske godt sammen.
Herefter tilsætter du æg, og pisker godt sammen.
I en anden skål tager mel, bagepulver, natron og salt og røre sammen, det skal tilsættes skålen med den anden masse, ta’ lidt af gangen.
Her efter vender du chokoladen i, dejen skal kun samles.

Dejen skal stilles på køl, i minimum en time – max tre døgn.
Så hvis du først skal bruge cookies i morgen, så kan du sagtens lave denne dagen før.

Jeg har taget ca. 30 gram dej og trillet til en rund kugle, og så lagt på en bageplade. Du kan også lave dem større.

Husk de flyder ud, så ikke for mange på en bageplade der skal være go’ plads i mellem.

Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader
Alt efter hvordan du vil have dine cookies skal de bage i
15 minutter for let bløde
16 minutter for almindelig
17 minutter for sprøde

Her efter skal de tages af pladen, og lægges på en rist så de kan afkøle.

Skriv et svar