Aalborg Zoo

//Reklame for Aalborg Zoo – event af: Naja Borre
#IGEVENT2019NAJABORRE

2 uger til termin

I lørdags, to uger før jeg har termin med lillesøster.
Trodse Liam og jeg regnvejret, satte os i bilen og drog på tur til Aalborg MEGET SPONTANT.

Jeg havde tidligere talt med Naja som stod for dette fede event, men med termin så tæt på så er det også bare risikabelt at skrive sig på i tilfælde af fødslen ville starte.

Anyways, der var instagram event for 30 influencers, og da der kom en ledig plads i sidste øjeblik hoppede vi altså til. Vi startede ved scenen hvor der var information, Liam og jeg glippede desværre det første kvarter, og så var der den vildeste goodiebags fra en masse lækre firmaer, og så var der også præmier til alle. Inden vi skulle ud og se en masse søde dyr, skulle der lige tages et gruppebillede. Ikke helt nemt med så mange mennesker, men man må jo gøre sit bedste.

Jeg ved ikke lige helt hvem der skal ha’ foto credit. Men vi fik da billedet taget 🙂

Regn og oplevelser

Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Liam havde sit regntøj og gummistøvler på skole. Så han lånte sin storebrors regntøj, lidt for stort. Men det var sådan set bare det at holde sig tør der var vigtigst.

Jeg har en Ilse Jacobsen rain coat jeg købte for meget længe siden, jeg har egentligt ikke rigtig har fået den brugt. Men tænkte hey, det er da oplagt i dagens anledning. Hvilket var fordelen ved at jeg stadig har den, ulempen er jeg er højgravid og ikke kunne lyne den. MEN det ændre ikke på vi havde en virkelig skøn dag.

Abernes skræk træ var Liam meget fascineret af.

Kvalitetstid

Elias er som nogle af jer bekendt med meget sensitiv. Han bryder sig ikke om at man gør noget meget spontant. Jeg har det også bedst med at alting er planlagt, og det var det her på ingen måde. Liam og jeg gjorde os klar på 20 minutter og så var det ellers ud af døren.

Elias ville rigtig gerne bare være hjemme, og det fik han lov til. Han har en alder hvor at det nogle gange også bare er rart at have huset for sig selv, og kunne nyde roen. Nørde sine spil, eller generelt bare slappe af. Det er han super god til, og det synes jeg også han skal have lov til.

Det er sjældent Liam og jeg har alene (kvalitetstid) uden storebror, men det fik vi udnyttet til fulde i lørdags.

Og HEY vi mødte Timon fra løvernes konge

Vi fik grint en masse, og Liam fik delt sine tanker omkring at han gerne vil hjælpe lillesøster til verden. Han er så stolt og glæder sig sådan, til hun skal være her hos os. Dog får han ikke lov til at deltage under fødsel, men skal selvfølgelig møde hende hurtigst muligt efter.
Jeg fik virkelig nydt vores tid sammen i Aalborg Zoo, at han gad og holde i hånd og bare tosomheden mellem os.

Legeplads eller dyr

Win win, vi fik set mere eller mindre alle dyrene. Men legepladserne var altså også et kæmpe HIT. Aalborg zoo har nogle gode legepladser, og jeg tror faktisk Liam fik prøvet dem alle af. Selv da det regnede allermest. ELSKER at se når mine børn griner, og smiler fordi de hygger sig.

Han mødte også en (næsten) ægte dinosaur da vi var ved sælerne. Den var virkelig flink, det spiste ham ikke engang. Den satte til gengæld rigtig gang i sæl bassinet, da den ene af sælerne synes den her dinosaur var virkelig spændende.

Den snakkede sæl sprog og hoppede rundt, mens dinosauren stod og kiggede ned til dem. Meget underholdene, og vi fik det også filmet til minde.

Uden mad og drikke

Liam havde spist lige inden vi tog hjemmefra, vi tog en sodavand med fra køleskabet på vejen til turen. Og da vi jo skulle afsted i en fart, havde vi ikke nået at lave madpakker til turen. Det gør vi som oftes når vi skal nogle steder, da jeg ofte synes priser er helt i vejret. Men det nåede vi som sagt ikke denne gang.

Vi tog derfor ind på det spisested der hed skovbakken, som har udsigt ud over Aalborg Zoo. Dog var vejret ikke med os, så vi satte os tæt på lego legetøjet så Liam kunne nusse lidt om det mens vi ventede på hans mad.

Liam fik 2 dino nuggets med pommes, 2 x remoulade og så var der peberfrugt og agurk på tallerken også. Vi kom af med 49,- for sådan en omgang hvilket jeg synes er en ganske fornuftig pris. Vi fik begge en lille sodavand hver, som kostede 28.- stk.

Efter besøget på skovbakken, gik vi lidt mere rundt og kiggede. Liam var ret træt til sidst, og når han bliver træt så ender det ofte ud i at han bliver ret pylret, så vi aftalte vi kunne gå op og kigge shoppen ved udgangen. Og så kunne vi køre hjem til Aarhus igen bag efter. Det var med lidt tåre og brok på vejen, og turen hjem sagde han flere gange at han var træt, men at han virkelig havde hygget sig. Og for mig var det faktisk det allervigtigste.

Til slut

Inden jeg slutter helt af vil jeg lige tillade mig at vise dig, hvad vores goodiebag indeholdte, og give et kæmpe skulderklap til Naja.

KUN 8 uger fik stablet alt dette på benene. Et event til en samlet værdi af over 70.000.- det er freaking vildt. Det ville ha’ taget mig længere tid at planlægge, så meget ved jeg.

Dette var goodiebagens indhold, her er simpelthen noget for alle. Og for pokker hvor har Naja altså bare gjort det godt. Og hun fortjener virkelig ros for sit flotte event. Hvis du kigger under #IGEVENT2019najaborre kan du se mange flere billeder fra event, ikke kun fra mig men også de andre der har været med.

Jeg har på min instagram lavet et højdepunkt der hedder “sponsored” hvor jeg har lagt billede op, og hvor alle sponsorerne af det lækre indhold er blevet tagget. Højdepunktet finder via min instagramprofil lige HER.

Er ret sikker på Naja har flere events i tankerne, så jeg kan anbefale dig at følge med på hendes profil HER. Måske du er kvalificeret til næste event, og kan få en ligeså fed oplevelse ud af det som vi fik.

Ellers kan jeg også anbefale dig at tage et kig på hendes livsstils butik HER. Butikken har super mange fede vare, og jeg tænker at næste gang jeg aflægger Viborg et besøg. Så skal hendes butik ihvertfald også have et besøg.

//Det var alt for denne gang, tak fordi du læste med. <3

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar