Hospitalstasken

Pakket og klart, så afventer vi blot at fødslen starter.

Min hospitalstaske, har egentligt været klar siden uge 28. Man kan finde mange lister på nettet, men hvad skal man egentligt have med? Skal man have alt det med der står på listerne?

Hjem med det samme

Jeg er tredjegangs fødende, og skal derfor som udgangspunkt hjem efter jeg har født. Jeg har i DAY tasken mine egne ting såsom læbepomade, hår elastikker, amme-bh, trusser, tøj, snacks og drikkevare.
Og så ligger dynen faktisk også i til hende, samt et tæppe.

Pusletasken er nok det mest spændende, eller det synes jeg ihvertfald selv.
Eftersom jeg forventer vi skal hjem lige efter er der egentligt ikke behov for alverdens i tasken, men omvendt så er den pakket som hvis jeg skulle ud af huset og ville ha’ brug for at pusle hende, skifte tøj eller lign.

Så hvad har jeg pakket?

Jeg har både salve til brystet og amme indlæg med, jeg har taget det med vi har fået på prøve. Da det ikke fylder alverdens i tasken, og jeg endnu ikke helt har fundet en slags toilettaske jeg tænker at kunne bruge.

Men er det nu også nødvendigt? Nej det er det nok egentligt ikke. Men det er da meget rart at have styr på sagerne. Lige nu ligger ammeindlæg, salve, creme, håndsprit og lign i et af de tre små rum der er i pusletasken.

Pusletasken er fra luksusbaby.dk, og fra mærket soft gallery, baby K’s far er rigtig glad for ugler, så det var et oplagt valg til pusletasken.

Jellycat kanin bamsen, var den første bamse vi har købt til hende. Og blæksprutten, samt hue er noget min mor har hæklet. Føler for begge dele skal med. Derud over har vi endnu ikke besluttet hvilket sæt tøj hun skal have på, det må tiden vise når hun er kommet ud.

Vores pakkeliste ser således ud.

Min pakkeliste
for baby K

3 sæt tøj
3 par sokker
1 varmere trøje
2 hue
3 stofbleer
6 bleer
1 pakke vådservietter
håndsprit
Brystsalve
Amme indlæg
Nappy Change cream
Suttebrikker
2 forskellige sutter
Bamse
Dyne
Tæppe
Autostol

Pakkeliste
mor & far

Vandrejournal
Pung

Skiftetøj 2 sæt
Trusser
Strømper
Amme-bh
Hår elastikker
Læbepomade
Headset

Chokoladekiks
Chokolade
Blandet slik
Nødder
Faxe kondi(drue sukker)

Sådan ser vores liste ud, vi forventer egentligt det bare lige er hurtigt ind, hurtigt ud. Så vi har ikke et behov for en masse ting med, selvom jeg synes vi har mange ting med.

Jeg synes det kan være svært at planlægge især med en august baby, hvad man præcis får brug for. Især fordi vejret er så utilregneligt i Danmark. Vi har pakket hvad vi tænker er nødvendigt, og mangler vi noget, så bor vi heldigvis kun 10 min væk fra Skejby sygehus.

Uge 35+5 med baby K

Har man et behov for en decideret pakkeliste til hospitalet, kan man finde mange på nettet.
Blandt andet har pixizoo lavet denne pakkeliste som jeg vil mene er henvendt til førstegangs fødende, eller dem som ved de skal være indlagt i mere end et par timer.

Hvis du læser med fordi du snart skal føde, så vil jeg bare ønske dig held og lykke. Og tak fordi du læste med.

Skriv et svar